Today is the day

Idag händer det.. studentskiva på fridhemsplan! Viper room..
Ska duscha och fixa mig lite tills desse kommer runt 6. Då blir det förferre och sen tåget klockan 8. Kom nyss hem ifrån Nacka där jag Desse och Maria varit och intervjuat Olle Bengtson som är egen företagare reklamfotograf.
Jätte fint väder. Vi satt och kollade på änderna och en ensam stackars svan vid vattnet i Nacka lite innan vi åkte hem.

Pusshej!


Thats life!

Nu var det länge sen jag skrev men jag ska bli bättre på det ;) Lovar.. tihi.. jag vet att jag har sagt det många gånger men jag ska faktist hålla det. Tro det eller ej ;). Igår var vi på Runö kursgård med våran och b klassen. Där var våran skola, arlandagymnasiet, SSHL, Upplands-bro och Jakobsbergsgymnasium ( HTS eller något ). Vi gjorde grupparbeten och kollade på föreläsningar om rättvisemärkt, moral och etik och PR etc. Det var en helt okej dag.

Imorgon blir det studentskiva på Viper i Karlberg. Ska förfesta här hos Daniel först med att sjunga singstar och dricka lite ;). Sen drar vi in vid 8 till Karlberg med kanske Max som ska visa oss vägen. Har aldrig vart där. Sen tar vi förhoppningsvis sista tåget hem vid 1. Så det blir inte en så lång kväll, men det blir nog kul :). Vi är lediga hela dagen imorgon så då ska vi åka in till Nacka och intervjua Olle som är reklamfotograf. Vi håller på ett projektarbete om det på information och layouten. Måste få en lika bra rapport den här gången som förra. Och klarar jag proven så får jag förhoppningsvis VG igen.

Var nyss ute med mina flickor Desse och Jessica och fotade lite och snackade lite i sätunaparken. Desse och Jessica tog sig en liten förbjuden cigg ;) haha. Men jag stog över. För att jag är så JÄVLA bra! ^^.

Ska nog glo på film nu! Pusspuss!

På bättringsvägen...

Nu är jag på bättringsvägen.. har lite hosta kvar men det får man hoppas att hostmedicinen tar bort. Det är ju trots allt det den är till för. Tihi. Igår var Desse här och spelade Monopol med mig och Daniel. Jag förlorade för att jag hade en sådan jävla otur att hamna i fängelse hela tiden så jag fick aldrig chansen att köpa några gator innan dom var slut.. men men. Över Daniel vinner jag iallafall jämt ^^. Desse visade upp sin nya systemkamera hon köpt och jag lekte lite fotograf. Men det vart inte så snygga bilder haha. Sen åt vi kinamat och kollade på Whisper. Den var typ som The Omen fast bättre. Läskig tyckte Desse som knappt vågade gå hem ensam sen haha. Hon trodde att hon skulle bli besökt av pojken och hundarna ^^. Tss.

Kollade nyss på Wolf Creek som är en verklighetsbaserad film. As äcklig. Handlade om tre ungdommar som ska åka runt i Australien och när de besöker Wolf Creek så stannar bilen. En gubbe som hjäler till att bogsera dom till sott ställe för att laga bilen var ju inte allt för mysig. Ni kan ju kolla på filmen själva och se vad ni tycker. Jag tycker iallafall usch. Pojkarna = Daniel, Tommy, Richard och Mattias sitter och spelar FIFA08 där ute. Det är så tråkigt. Men killar och fotboll går inte att sära på. Iallafall inte de flesta killar. Speciellt inte om dom heter Daniel. Imorgon ska jag förhoppningsvis till skolan efter en hel veckas sängliggande. Jippi! Not. Men jag och Desse måste arbeta med vårat arbete om Armageddon på filmkunskapen och så måste jag vara med på engelskan för vi tränar på nationella proven som är snart. Får se hur det går. Blir glad om jag får G iallafall. Nu ska jag kolla på Babel med Brad Pitt. Daniel rekommenderade den.

Godnatt!

image17

Vill bli frisk nu!!

Jag har varit SJUKT dålig på att uppdatera min blogg jag vet. Men jag har varit sjuk i en vecka och legat i sängen tills nu. Har nån jävla infektion i halsen så har vart på vårdcentralen och fått Antibiotika, Mollipect, någon knas nässprej och gjort allergitest jag får veta svaren på nästa vecka. Jag är säkert allergisk mot något. Sen gjorde jag något test och kollade min "sänka" eller vad det hette. Vanligtvis skulle man tydligen ha 7 och jag har 63. Det var lite konsigt tycker jag. Då måste jag verkligen ha en stor infektion i kroppen. Hm. Har bokat ny tid för teorin nu också. Måste måste måste plugga mycket. Men det är ju så sjukt svårt! Det vet min syrra också ^^. Daniel har fått sitt körkort nu så nu är han as lycklig! :)

Min syster ska få barn när som helst. Ska tydligen bli en pojke och om jag minns rätt ska han heta Albin :)

Nu ska jag gå och kolla min telefon, fick meddelande. Och sen vila lite och kolla på tv. Vill bli frisk till på Måndag. Hatar att ligga efter så mycket som jag gör nu i skolan. Är bara jobbigt att ta igen sen innan sommarlovet.

image14

Kung Carl

Ikväll blir det kung Carl då :) Förfesten börjar om två timmar ungefär.. Folk kommer väl droppa in lite som dom vill.. Kim skulle dyka upp vid Märsta station runt 8 sa han, så får väl se om han håller det han sagt. Just nu pillar Daniel med sitt klädskåp han ska sälja om 40 min ungefär.. Hoppas att han som kommer vill ha det så blir vi av med det i hallen.. As jobbigt, för den tar så stor plats så man kommer kanppt förbi nu när ljushållarna är uppe i hallen också. Desse skulle dyka upp runt 7 halv 8 så ska vi sminka oss och göra oss iordning här.. :)

Ha det så bra!! Pusshej

Gaylord

Snart är skolan äntligen slut och sommarlovet börjar :D Men det är sista sommarlovet innan det verkliga livet = arbetslivet =/. Usch usch, men hellre det än att gå i skolan. Man får inga läxor och känner ingen press på betygen. Lättnad kallas det.

På fredag ska vi ju ut! ^^ Desse vet inte om hon ska ha sitt röda fodral eller jeans och sin svarta tubtopp. Vad tycker ni? :) Jag ska iallafall ha min linne/klänning från Gina Tricot ^^.

Ikväll blir det Lost-kväll. Hela 4 avsnitt i rad ska jag kolla på eftersom att jag missat dom. Men nu ska vi arbeta med våran rapport om apu:n. Önska mig lycka till!



image13

Skitprov

Klarade inte mitt teoriprov! Skit! Hade 50 poäng men var tvungen att ha 52! Men men.. bara att göra om det. Nu måste jag plugga som fan. Får inte in allt i skallen bara. I helgen blir det utgång på Kung Carl. Desses första runda där ^^. Ska bli skoj.. så ska Kim och Selim med också. Jag har köpt en skinnjacka by the way :) Jätte fin. Svart. Köpte den för lite sparade pengar och så lånade jag lite av farmor för den gick på 1699 kr. Men ville verkligen ha den. Vet att jag inte ska köpa massa saker när jag inte har pengar men kan inte låta bli :P Ska bli bättre. Nästa tid på teorin är om 6 veckor. För lång tid men det är bara att plugga och ringa på mornarna och fråga om någon backat ur. Sökte extrajobb idag på massor av ställen också. Hoppas att jag får något, Ha det så bra tills vi hörs igen!

image12

RSS 2.0