Lov

Har vart jätte dålig på att blogga.. men det ska det bli ändringar på. Lovar. Daniels pappa har vart hos honom sedan i måndags och åker hem nästa måndag till cypern igen. Imorgon har jag teoriprov. Hoppas fan att jag klarar det. Stryper fan mig själv annars.

Ska plugga lite mer nu och sen kanske dra hem till Daniel. Får se hur glad han blir sen.


Jag och syrran Louise

image9image10

image11

Roligt

image8

http://www.blogthings.com/whatagequiz/outcome.php

Helgens tokigheter

I fredags var man ju ledig.. skönt.. åt först pizza med Daniel och senare på kvällen blev det att äta på kina i centrum med pappa,daniel,linus och ludde. Tjockisar är vi. Tihi. Gjorde ingenting speciellt på kvällen. Idag var jag och älsk i stan och fikade på café Madeleine. mys mys. Nu sitter vi och kollar på någon italiensk film.. Förstår inte så mycket av den men iallafall hehe. Måste plugga på min teori nu. Dumma Madde. Imorgon ska vi borra och spika lite och gå på middag hos Daniels mormor. Hoppas det blir sånt där gott kött med god sås tihi ^^. Och på måndag kommer Daniels pappa hit från cypern och ska bo hos honom i en vecka, så måste se till att få hit extrasängen till Daniel imorgon också. Pusshej. Godnatt! ( Hörs ju inte mer ikväll )



image7


Barnmorden i arboga

Det är så hemskt att en människa kan gå in i ett hus och hugga ihjäl 2 små barn på 1 och 3 år och nästan hugga ihjäl mamman. Hur fan kan en människa vara så dum i huvudet? Mamman ligger ju just nu på sjukhus och vet fortfarande inte om att båda hennes barn är döda. Det är ju så hemskt att man ryser av att tänka på det. Den misstänkta är ju en 31-årig kvinna också. Varför skulle hon vilja mörda en 23-årings barn? Kommer fan ha lås överallt när jag skaffar hus och barn.  

image6

Sånt här borde inte få hända!

Kinabuffé mums!

Även om man är sjuk så kan man alltid äta kinabuffé haha! Så jag och Sandra åt nere på fyra små rätter och sen drog jag hem igen... Men måste till banken idag ju så snart kommer min farmor och hämtar mig. Min pojkvän gjorde sin uppkörning för tredje gången idag och klarade det äntligen! Är så stolt över honom :) hehe.


Pusshej


Varför?

Varför ska man vara sjuk för? Varför finns alla de här jävla sjukdommarna i världen? Det är allifrån det lilla som förkylning och lite huvudvärk till det stora som canser eller aids! Kan man inte göra någonting så att man slipper vara sjuk? För det är ju fanimej inget kul. Måste ner till nordea också. Ge mig styrka att klara allt som
finns i min väg just nu! Snälla...

image5

Snyggt till partyt

image3

Ge mig! Speciellt skorna från din sko. Sjukt söta.

Ny blogg IGEN

Hallå folket! :)

Nu har jag en ny blogg IGEN. Jag vet. Jobbigt tycker nog dom flesta och då är det en liten pik mot dig Sandra ;). Men nu ska jag hålla mig till den här bloggen och inte de gammla. Kan ju börja prata om idag. Har parktiserat på smycka idag också. Det är ju så tråkigt så att man nästan somnar ståendes. Börja aldrig jobba där. Från halv 10 till 6 idag. Det var väl det. Nu måste jag egentligen plugga på min teori eftersom att jag har den om 10 dagar. Bad Madde! Snart kommer min pojke hem och då ska vi mysa! :)

Pusshej!  
image1

RSS 2.0