Eurovisionkväll

Var på eurovisionkväll hos Desse med Kim, Selim, Robin och Sara. Melodifestivalen var väl inget vidare. Sverige kom på 18 plats och Ryssland vann. Men men.. Vi hade ganska kul iallafall.. Det var kul att se på när Robin spelade full efter 2 cider 7,0 % haha.

Det bästa var ju när kim blåste Selim på tårna under bordet.

Jag: Kim, vad gör du?
Kim: Blåser.
Jag: Varför då?
Kim: Aircondition!

HAHA!


Kvällen slutade iallafall med att alla drog hem till sig och jag till Daniel, där han, Andreas och Niklas satt och spelade fifa 08 som dom hade gjort i flera timmar också. Killar alltså.

Ha det bra!

PUSS!

Helg, fan vad skönt!

Äntligen helg.. fick sovmorgon idag men vaknade 20 över 9 så nu sitter jag med bärbara i sängen med älsk sovandes bredvid mig :) Idag blir det nog eurovision om vi hittar någonstans att vara på.

Har ju inte hänt så mycket än, men återkommer mer ikväll om det hänt något haha.

Madeleine <3 Daniel


PUSS!

Eurovision Song Contest 2008

Hallå! ^^


Jaha, nu är uttagningarna till eurovision klara. Charlotte Perelli kom iallafall vidare :)
Vem tycker ni ska vinna eurovision? Om ni sett uttagningarna förstås ^^.
Nu sitter jag på pappas jobb.. Ska snart övningsköra hem. Gjorde det igår också.. Körde på motorvägen! Usch :S Läskigt haha. Ikväll ska jag och Daniel storhandla hehe. Behövs verkligen och imorgon gäller det!
EUROVISION SONG CONTEST 2008!
Ska glo på det med Desse, Selim, Robin och Sara. Kanske Kajsa också, jag är inte säker. Först måste vi hitta en plats att vara på..

Snart är det sommar! Cypern here I come! Ska dit med älsk, vars pappa bor där och fyller 50 år i juli. Storfest blir det haha.

PUSS!  
image31

Gamla bilder!

            Lägger upp fler sen :)

Promenix

Efter skolan ska jag och Desse gå på promenix med hennes lillebruur och hennes mammas hund! Just nu sitter vi på en väldigt långtråkig lektion som slutar om 2 timmar. Har redan suttit i en timme. Har suttit och kollat på katter på blocket.. Vill ha!! :)

Ciao

Sommarvärme

I helgen ska det tydligen bli medelhavsvärme som alla nog hört ^^. Då ska formodligen hjärtat och jag åka med ut med pappas nya båt. Skönt, då kan man sola ^^. Skulle ha åkt till syrran idag och hälsat på och se hennes lilla Albin, men det blev inget för pappa fick inte tag i henne förrns igårkväll. Så det får bli någon annan dag. Albin finns nog kvar tills jag kommer :). Sitter än en gång och ska arbeta om "arvet". Vi har ju tre veckor på oss och jag och Desse ska ha MINST VG! ;). Idag har jag och Desse ätit mjukgöass med strössel.. Mums. Efter skolan ska vi in till stan och kolla om Desses dator kommit. Men hon har inte fått något mejl om det. Fast hon ska ändå handla lite så. Men sen måste jag plugga på min teori! Är så dålig på det! Kommer inte klara provet den här gången heller :P Men thats life. Alla kan inte vara bra. Men nu ska vi arbeta!

Pusshej


497169-18


Fy Madde

Fy! Nu måste jag börja skriva igen! Eller vad tycker ni?
Sitter i skolan nu och ska arbeta med projektet "arvet" med Desse. Imorgon ska jag åka till min syster och hälsa på och träffa hennes nya bebis Albin :D Ska bli kul.. Han är bara någon vecka gammal. Nu ska jag arbeta.

Tudeluue

RSS 2.0